Blogg > Eksklusiv sjokolade
Eksklusiv sjokolade
05. desember 2013
Et eksklusivt og sunnere alternativ til julegodt. Til denne hjemmelagde sjokoladen kan du tilsette litt chili; kjempegodt til mørk sjokolade.
Hjemmelaget sjokolade.
Ingredienser:
- 120 g kokosfett
- 1 dl kakaopulver
- 5 ss agavenektar
- 1 ts vaniljepulver
- 1 ts yaconsirup
- 1 klype himalayasalt
- 2 ss fløte
- 20 g smør
Smelt kokosoljen over svak varme. tilsett de andre ingrediensene og rør godt! Det kan være lurt å sikte kakaopulveret. avkjøl blandingen litt og smak deg frem til hva du liker. Det er godt med litt chili i slik mørk sjokolade.
Dypp marsipanen i sjokoladen og rull i kokos eller pynt med utvalgte nøtter/mandler. Sett på bakebrett og la stivne. Lykke til!
Tips: Det som ble til overs av sjokoladeblandingen kan man sette i sjokoladeformer og la det avkjøles i kjøleskapet. Veldig godt og veldig rene smaker!
Tid: ca 30 minutter
Resultat:
kan pyntes også
..eller som hjerter